Begane grond Leeuwarden

Kleur- en materiaal advies Leeuwarden

De bewoners van deze woning in Leeuwarden zijn hun huis volledig aan het renoveren en hebben mij gevraagd of ik wil helpen met een plan maken voor de kleuren en materialen. De vraag was om kleuren en materialen te bedenken voor de begane grond, die ook boven in de slaapkamers toegepast kunnen worden. Een belangrijk uitgangspunt was kleur, dit stel heeft aangegeven dat ze meer kleur willen toevoegen aan hun leefruimtes en daarbij witte wanden en plafonds willen vermijden.

Karakteristieke jaren 30 woning

Hiervoor is een kleurenpalet gemaakt dat de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt, een gevoel van warmte en gezelligheid creëert, en de ruimte een frisse uitstraling geeft. Er is gekozen om de woonkamer rustig te houden en hier te werken met kleuraccenten. In de keuken en hal zijn deze kleuren meer aanwezig. De gekozen donkere Hongaarse punt vloer geeft warmte en karakter aan het ontwerp, wat goed past bij de hoge ramen en het klassieke karakter van het huis. In de gang, keuken en de verdieping is gekozen voor een lichte marmoleum vloer, welke praktisch goed te onderhouden is, maar ook zorgt voor een mooi contrast met de donkere vloer in de woon- en eetkamer. De vloer zorgt voor een frisse en rustige ruimte in deze lange gang, met niet veel daglicht. 
Hiervoor is een kleurenpalet gemaakt dat de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt, een gevoel van warmte en gezelligheid creëert, en de ruimte een frisse uitstraling geeft. Er is gekozen om de woonkamer rustig te houden en hier te werken met kleuraccenten. In de keuken en hal zijn deze kleuren meer aanwezig. 
Ook interieuradvies?